Geboorte in kaart

Je zwangerschap en geboorte in beeld
Over mij

Snap je de signalen van je baby niet zo goed? 

slaapmagie slaapcoaching voor baby's tot 2 jaar

Is het slapen een moeilijk moment voor je baby?

Weet je niet wat je met het gedrag je dreumes aan moet? 

Staat er voor je gevoel iets tussen jou en je kind in? 

Heb je samen een heftige zwangerschap en/of geboorte meegemaakt?   

Heb je al van alles geprobeerd en weet je het gewoon niet meer?

Ergens word jij als ouder geraakt door wat je hier leest. Diep van binnen weet jij dat het gedrag van jouw kind wel eens te maken kon hebben met zijn start. Je wilt verder kijken dan het gedrag, je wilt het begrijpen en je baby kunnen helpen. 

Gedrag is altijd logisch!

Wij hebben allemaal in de buik van onze moeder gezeten en zijn na gemiddeld 9 maanden geboren.

Tijdens de zwangerschap zijn we via de navelstreng nauw verbonden met onze moeder. We krijgen via die levensader alle voeding en zuurstof die we nodig hebben om te groeien. 

Maar dit is niet het enige wat binnenkomt. Alles wat jouw moeder voelde tijdens de zwangerschap voelde jij ook.

De manier waarop je geboren wordt, vormt de basis voor je gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid. Maar het vormt ook het vermogen om gezonde relaties aan te gaan vanuit liefde en vertrouwen. Het vormt je eerste ervaringen die de blauwdruk zijn voor je manier van reageren in je verdere leven.

Door samen de zwangerschap en de geboorte van je kind in kaart te brengen ga je begrijpen wat je zoon of dochter is overkomen.

Als je baby nog klein is kun je al samen de zwangerschap en geboorte verwerken. Meestal gaat de aandacht uit naar de moeder maar je kindje heeft ook een overweldigende ervaring achter de rug. 

En ja, als de bevalling ‘goed’ is afgelopen ( en dat is voor iedereen anders) zijn er ook heftige ervaringen die erkent mogen worden. Want geboren worden is geen kinderspel!

Het is oprecht een cadeau aan jezelf, aan je kind en jullie onderlinge connectie. Geboorte in Kaart geeft zoveel inzicht en begrip, daar sta ik nog elke keer versteld van!

Omdat een slapend kind geen sprookje hoeft te zijn

Clara Marije – Slaapmagie

slaapcoach baby groningen slaapmagie clara marije

Hoe zou het voelen…. 

slaapcoach baby groningen

Als je je baby sneller begrijpt

Als slapen voor je kindje niet meer spannend is

Als je beter kan aansluiten bij je dreumes waardoor de dag zonder strijd verloopt

slaapmagie.nl geboorte in kaart en bevalling in kaart

Als je moedergevoel alle ruimte krijgt en niets meer in de weg staat

Als je samen de geboorte een plek kan geven en er zonder spanning en schuldgevoel op terug kan kijken

Geboorte-in-kaart consuly

Consult Geboorte in Kaart (GIK)

€297,-

logo geboorte in kaart slaapbegeleiding slaapcoaching haren groningen

Een Geboorte in Kaart consult is heel waardevol wanneer je inzicht wilt in de reden achter het gedrag van je kindje. Maar ook wanneer je de behoeftes van je baby, die voortkomen uit de geboorte, nóg beter wilt begrijpen.

 

Telefonische kennismaking

l

Schriftelijke intake

waarbij je alles rondom de zwangerschap en geboorte van je kindje mag invullen. Hier ga ik dan al de eerste informatie uit filteren.

w

Persoonlijk Inzichtgesprek

van 2 a 3 uur (kan ook bij jullie thuis) waarin we samen gaan kijken wat je baby heeft meegemaakt en hoe dat nu zichtbaar wordt. Daaruit komen persoonlijke adviezen die je direct kunt toepassen. Er vallen puzzelstukjes op zijn plek!

i

Schriftelijk verslag na het consult.

Deze krijg je toegestuurd. Een waardevol document met jullie verhaal, wat je kan gebruiken als naslagwerk en geheugensteuntje. Alle adviezen hebben hierin een plek gekregen. 

Telefonische verduidelijking en afsluiting

Een inzicht gesprek kan bij mij plaatsvinden maar ook bij jullie thuis. Buiten een straal van 20 km vanaf Haren (Groningen) geldt hiervoor een km vergoeding van €0,30 p/km

 Wil jij dit ook? Plan dan hier een kennismakingsgesprek. Ik luister naar jullie verhaal en we bespreken hoe ik jullie kan gaan begeleiden.

7

Succesverhalen

"op de momenten dat we het even niet zagen zitten was Clara-Marije er met steunende woorden, dat het volkomen normaal is om je zo te voelen en ze bleef ons die stip aan de horizon voorhouden. Nu bijna 3 maanden verder plukken we steeds meer de vruchten van alle tijd, aandacht en liefde die we in het slapen hebben gestoken. We zijn er echt nog niet maar het vertrouwen groeit bij zowel ons als onze zoon en we maken stappen. 2 stappen vooruit, 1 achteruit maar we komen vooruit en dat maakt ons trots! ❤️'

"Niets werkte, wat we ook probeerden. Zelfs therapeut, na therapeut bezocht. Tot ik in aanraking kwam met Clara-Marije en de methode Geboorte in Kaart. Ik wist meteen dat dit het was wat ik nodig had voor hem. Zijn gebruiksaanwijzing zou worden vertaald en begrepen. En dat was ook zo! Clara-Marije is een warm persoon, die het vertrouwen geeft om je kindje te leren begrijpen. Ik heb een enorm fijn plan ontvangen, waar we tot op de dag van vandaag nog mee werken. "

"Nu begrijpen we hoe een baby slaapt en snappen we waarom sommige dagen anders verlopen. Maar daar heb ik geen stress meer van omdat ik vertrouw op wat we geleerd hebben."

"Slaapbegeleiding heeft mij geholpen om echt naar mijn kindje te kijken en niet alleen maar in schema's te denken. Daar hadden mijn zoontje en ik allebei last van."

 

"Huilen vind ik soms nog wel spannend, maar ik weet nu hoe ik ermee om kan gaan en dat het niet aan mij ligt."