Over mij

Welkom! Leer hier meer over mij en Slaapmagie
SlaapbegeleidingGeboorte in kaart

Welkom!

Mijn naam is Clara Marije en ik ben onrustdeskundige en babyslaapcoach (0-2jr) bij Slaapmagie.

Ik heb in hetzelfde schuitje gezeten als jij.

slaapmagie slaapcoaching voor baby's tot 2 jaar

Ik heb ook uren rondgelopen, net als jij.

Ik heb alles geprobeerd, misschien wel net als jij.

Maar uiteindelijk wist ik ook dat ik mijn baby wilde helpen op een manier die goed voelde.

Het laten huilen, elke keer weer gaan kijken, wiegen tot ze sliep, oneindige rondjes wandelen voor een half uurtje slaap. Ik heb, net als jij, zoveel geprobeerd. En soms werkte het, soms niet en soms maar voor even.

Ik kan jou die hele zoektocht besparen, omdat ik weet wat er wel en niet werkt. Of waarom sommige dingen maar even werken. Ik neem je mee in de wereld van je baby en dat gaat je zoveel rust geven!

Vanuit de grond van mijn hart kan ik je geruststellen want het komt goed. Niet direct morgen of overmorgen, maar het komt goed. 

Afgestudeerd babyslaapcoach, opgeleid in de Geboorte in Kaart methode, ervaringsdeskundige en pedagogisch hulpverlener. Maar bovenal moeder van drie zeer gevoelige dochters (Sara 2007, Bente 2010 & Noor 2013).

Onze oudste dochter bleek een zeer gevoelige baby wat zich uitte in een enorme onrust en daardoor weinig en slecht slapen.

Onze tweede dochter was iets relaxter maar dat lag misschien ook aan mijn referentiekader. Je ziet alles in het licht van je eerdere ervaringen. Of juist het gebrek aan die ervaringen.

En het derde meisje hobbelde mee maar kreeg ik niet in een lekker ritme doordat haar zussen roet in het eten gooiden. Zo heeft iedereen zijn verhaal en ik hoor graag jullie verhaal…..