Over mij

Welkom! Leer hier meer over mij en Slaapmagie
SlaapbegeleidingGeboorte in kaart

Welkom!

Ik ben Clara Marije

Mijn naam is Clara Marije en ik ben onrustdeskundige en babyslaapcoach (0-2jr) bij Slaapmagie.

Afgestudeerd baby en kinderslaapcoach, ervaringsdeskundige met moeilijk slapende kindjes, pedagogisch hulpverlener en pedagogisch medewerker. Maar bovenal moeder van drie zeer gevoelige dochters (Sara 2007, Bente 2010 & Noor 2013). Tel daarbij op een enorme interesse in alles omtrent kinderen en ouders en dan ken je mij in een notendop. Mijn laatste afgeronde opleiding Geboorte in Kaart is daar een mooi voorbeeld van, een extra tool om ouders en kindjes nog beter te kunnen coachen.

Onze oudste dochter bleek een zeer gevoelige baby wat zich uitte in een enorme onrust en daardoor weinig en slecht slapen. Ik handelde veel op gevoel maar heb ook alle goedbedoelde adviezen uitgeprobeerd. En ik werd dus een expert in wat niet werkte! Als ik toen eens wist wat ik nu weet……

Dochter nr 2 was iets relaxter maar dat lag misschien ook aan mijn referentiekader. Je ziet alles in het licht van je eerdere ervaringen. Of juist het gebrek aan die ervaringen. En de derde hobbelde mee maar kreeg ik niet in een lekker ritme doordat haar zussen roet in het eten gooiden. Zo heeft iedereen zijn verhaal…..

Dat maakt ook dat ik zo goed snap wat je doormaakt. Je hebt de moed opgevat het heft in eigen hand te nemen na maanden worstelen. Je bent kersverse ouder en besluit om direct hulp in te schakelen. Voor jullie en voor al die ouders die in de verschillende stadia ertussen balanceren zet ik mijn kennis en ervaring graag in. De Droomritme Methode is voor mij een prachtige manier omdat je op zoek gaat naar de kern van de onrust. De benadering is allesomvattend, holistisch. Met zo min mogelijk tranen,  zonder dwingen of trainen. Maar in kleine stappen en passend bij jullie verhaal. De toevoeging van de geboortepsychologie vanuit de Geboorte in Kaart maakt het een compleet geheel.

Ik help je om je eigen slaapcoach te worden zodat je niet alleen nu maar ook in de toekomst je kindje kunt begeleiden naar dromenland.

Slaap lekker!

Chat openen